Delavnica za ženske v procesu razhajanja

 • Ste pravkar s težkim srcem odšli iz zveze – ali pa ste bili primorani sprejeti odhod partnerja?
 • Ste že dolgo ločeni, a imate občutek, da ločitve niste zares preboleli in še ne morete zadihati?
 • Se vam zdi, da ne boste nikoli več zaživeli polno in radostno?

Bolečino, ki jo prinaša proces ločevanja, lahko uporabimo kot spodbudo za čisto sveže odkrivanje sebe in ustvarjanje novega, drugačnega življenja.

Kaj vam bo ponudila ta delavnica?

 • Začeli boste celiti rane, da ne boste nosili stare prtljage v nove zveze.
 • Vzeli si boste čas in prostor zase ter se začeli zavedati, da edino vi lahko poskrbite za svoje resnične potrebe.
 • Okrepili si boste samozavest, si razširili pogled na svojo situacijo in zanetili zanimanje za nove možnosti v življenju.
 • Nova spoznanja boste lahko že sproti uporabili v vseh svojih odnosih: kot partnerka, mama, hči, sodelavka.
 • Medsebojno se boste obogatili s spoznanji žensk, ki vas neverjetno dobro razumejo.

Ker ni treba, da je tako zelo težko.

»Po razhodu s partnerjem sem izgubljena iskala pot iz občutkov krivde, jeze in ciklanja v svojih prepričanjih, ki me niso pripeljala nikamor. Z Janino pomočjo in skupinsko energijo žensk s podobnimi izkušnjami sem predelovala in ozaveščala svoja občutja ter se jih naučila ubesediti. Na naših srečanjih sem spoznavala najgloblje dele sebe, občutila čustva, ki sem jih dolgo potlačevala, in si dovolila spustiti jezo, ki sem se je oklepala po razhodu s partnerjem. Pridobila sem zaupanje vase, da zmorem prek boleče izkušnje in da bom znova našla veselje in radost v življenju. Jana je znala prisluhniti in dati pomembnost občutkom. Ob njenem vodenju delavnic sem se začutila sprejemanje in vrednost. Energija in povezanost z udeleženkami nas je vodila v medsebojno podporo še dolgo po zaključeni delavnici. Če bi lahko čas zavrtela nazaj, bi spremenila le to, da bi želela Janino delavnico obiskati prej, takoj ob razhodu, in ne mesece kasneje, saj bi mi to pomagalo prej predelati čustva in izgubo ter mi prineslo bolj kvalitetno življenje v mesecih, ki sem jih preživela doma s solznimi očmi in občutki manjvrednosti.« A. J. 

»Na delavnici sem dobila dosti več, kot sem pričakovala. Odprla se mi je nova dimenzija. Postala sem bolj odprta in manj zakrčena, začutila sem stik s sabo. Izginil je strah. Bolj sem samostojna. Ne smilim se več sama sebi. Kar se mi pa zdi najpomembnejše, je to, da sem spoznala krasne ženske, ki so obogatile moje življenje.« K. M.

Delavnico sestavlja 10 srečanj. Naslednji termin: začnemo v drugi polovici januarja 2024. Vas zanima več? Pokličite me na 040 523 787 ali pišite na [email protected].

Prijavni obrazec


  • Plačilo v enkratnem znesku: 400 EUR, prihranek 80 EUR

  • Ugodnost dveh obrokov: 240 EUR plačate takoj, 240 EUR do 15. 11. 2023